Alap levek.

 2009.09.12. 10:23

-          Fehér alap lé (fehérhúshoz PL: szárnyasok

-          Hal alaplevek (halászléhez)

-          Barna alap lé (cukorral kikeverjük, csont lével hígítjuk)

-          Füstölt alap lé

-          Rák alap lé (Rák páncélját összetörjük, 4-5 órát főzzük)

 

Rák vaj: A rák páncélját mozsárban összetörjük, majd vajba lepirítjuk, és fűszer paprikával megszórjuk, és csont lével felengedjük, 4-5 órát főzzük (nem baj, ha többet). Majd lehűtjük a tetején a megdermedt vajat leszedjük, újra felhevítjük, majd porcelán tálba lehűtjük.

Címkék: rák alap vaj

A bejegyzés trackback címe:

https://minichef.blog.hu/api/trackback/id/tr821376738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása